Digimax A50 / KENOX Q2
E-learning

skype logo superizebuttsex das languagesBent u niet in de gelegenheid om voor lessen ’s avonds te reizen, maar wilt u wel graag Braziliaans Portugees leren, dan is onderwijs via Skype voor u de ideale oplossing. U hoeft niet te reizen en u bespaart tijd en kosten. U kunt op elk moment uw lessen beginnen. Uw tempo wordt niet bepaald door collega’s. De cursist kan een taal het beste leren door deze zoveel mogelijk actief te gebruiken en zo min mogelijk Nederlands te spreken. Met 1-op-1 lessen is dat makelijker omdat de cursist de omgeving als vertrouwd ervaart waardoor hij/zij minder bang is om fouten te maken.

De leergang

De lessen worden ondersteund door PowerPoints met afbeeldingen en geluiden waar een korte vertaling of ondertiteling boven of onder staat zonder de cursist af te leiden. Klik hier om een idee te krijgen van hoe de lessen met PowerPoints in elkaar zitten. De leergang is Português no mundo (Portugees in de wereld) en besteedt veel aandacht aan het Braziliaans Portugees. Tijdens de cursus wordt alleen aandacht gegeven aan het Braziliaans Portugees. português no mundoHet werkboek Português no mundo bestaat uit oefeningen die horen bij de hoofdstukken uit het tekstboek. De oefeningen zelf zijn over het algemeen afwisselend: invuloefeningen op het gebied van grammatica en woordenschat, teksten en woordpuzzels. Het werkboek bevat foto’s en afbeeldingen, maar is in grijswaarden gedrukt. Met het werkboek kan de cursist dus het geleerde zelfstandig thuis of tijdens werkpauzes oefenen. Net als het tekstboek heeft het werkboek twintig lessen, waaronder vier toetsen. Elke les bevat gevarieerde oefeningen waarmee de cursist zijn of haar kennis van de grammatica en de woordenschat oefenen. Achter in het werkboek staan de oplossingen bij de oefeningen.

Proefles aanvragen?

Heeft u Skype (Facebook of FaceTime kunnen eventueel ook) op uw computer? Dan kunnen we een gratis vrijblijvende proefles afspreken. Stuur een mail naar dastaaltraining@gmail.com of vul het formulier aan de rechterkant in voor een proefles, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Neem hier alvast een kijkje naar deze efficiënte leergang!

e-learning collegedegrees360Individuele (online) training

  • Proefles (60 min): gratis en vrijblijvend
  • Losse les (60 min): € 20,- incl. btw
  • 10 lessen van 2 uur/20 lessen van 1 uur: € 260,- incl. btw

klassikale-les

Groepstraining

  • 10 lessen van 2 uur: € 260,- per persoon incl. btw, max. 4 personen.

Zakelijke training

Stuur een mail naar dastaaltraining@gmail.com of vul het formulier aan de rechterkant in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Advertenties